Mick Øgendahl – BAD BOY TOUR

22

September
22. september 2024 19:00 - 21:00

Mick Øgendahl – BAD BOY TOUR

– oplev Mick Øgendahl
22
September
2024
19:00

Efter at Mick Øgendahl på imponerende på vis formåede at tage (k)ærlig hånd om vores elskede jul og nytår i to comedy specials, så er tiden kommet til at lade komikeren have frit valg på alle hylder.

Mick Øgendahl stævner igen ud på maraton-distancen med sit nye one man show BADBOY.

I gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden der svøber sig til ham. Med hans påståede uvidenhed, går han gerne planken ud og stiller de dumme spørgsmål. Fordi det er faktisk ikke er alting, der helt giver sig selv….

Et show, der er drevet af oprigtig nysgerrighed, skepsis og jeg-ved-nok-bedst-attitude. En ubehagelig cocktail, med det bedste fra alle verdener. Hvor besserwisserne og eliten, med deres evige sociale kontrol er sat ud af spil for en tid. Et frikvarter, hvor noget godt kan være rigtigt, selvom det er HELT forkert.

Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

 

Citat:

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galoperer i frit ridt. Bare strække ud. Så kan det sgu godt være at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen i bogstaveligste forstand. Det er jo foran publikum du lever. Sejre og nederlag… Men ved sgu aldrig hvor det ender. Men hvor er det fedt – det er hele essensen af at optræde.

Billettyper Pris Kurv
Lækker tapastallerken før showet - Mick Øgendahl - BAD BOY - Start kl. 17.30 DKK 150,00

Tilføj til kurv

BILLET TIL: Mick Øgendahl - BAD BOY TOUR DKK 395,00

Tilføj til kurv