FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES

28

October
28. oktober 2020 19:00 - 20:00

FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES

– Et underholdende og energifyldt foredrag
28
Oktober
2020
19:00

Et underholdende og energifyldt foredrag!

Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser.

FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!

På trods af en barndom der både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen står Jacob i spidsen for en række succesfulde virksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV – men ikke uden omkostninger: Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning.

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Bliv inspireret af en historie om succes på trods, og om modet til at turde gøre noget andet, end alle andre:

  • Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
    • Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
    • Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Coolshop har vundet flere priser igennem tiden, blandt andet som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. I dag findes Coolshop i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder. Jacob var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Jacob er udover sin forretningsmæssige succes kendt for en sprudlende energi og en særdeles god kontakt til sit indre legebarn. Hans motto er, at det hele skal være VILDERE.

Billettyper Pris Kurv
Entrebillet inklusiv 1 glas rødvin eller Rose' DKK 195,00

Tilføj til kurv