Foredrag med: Brian Sandberg

03

October
3. oktober 2023 19:00 - 21:00

“Dårlig samvittighed gør stærke mænd svage”
Disse ord, fra en Hells Angels-medlem, satte sig fast i Sandbergs sind og påvirkede hans handlinger i mange år fremad. Som tidligere medlem af Hells Angels fortæller Brian om en dyb og personlig rejse gennem et liv præget af kriminalitet og broderskabet i rocker- og bandemiljøet. Publikum trækkes ind i Sandbergs historie, hvor han beundrede de hårdhudede og levede efter princippet om, at ingen samvittighed skulle stoppe ham fra at gøre, hvad der skulle til for at høre til i broderskabet. Han deler ærligt om de voldelige episoder, narkohandel og trusler, der blev en del af hans livsstil.

Et afgørende øjeblik i hans liv kom, da han mishandlede en barndomsven under den store nordiske rockerkrig. Han indser, at hans jagt på magt og anerkendelse var kommet i vejen for medfølelse og barmhjertighed. Men det er først, da han bliver far, at alarmklokkerne burde have ringet. Desværre fortsætter han på den forkerte side af loven og indser først sent, at det er for sent at ændre kursen. Hans søn må se sin far på forsiden af aviserne, anklaget for drabsforsøg og vold.

Det er først efter at være blevet smidt ud af endnu en rockerklub, at Sandbergs liv tager en dramatisk vending. Han oplever en personlig nedtur, men ser også dette som en mulighed for at blive klogere og ændre sin kurs. I dag deler han sin historie uden filter, med et ønske om at advare andre om de konsekvenser, der følger med rocker- og bandemiljøet.

Ticket Type Price Cart
EARLY BIRD BILLET TIL FOREDRAG: Brian Sandberg DKK 125,00

Tilføj til kurv